SURED

SURED EP THE BLUE FLAME FOTOS TOUR CONTACT NIEUWSBRIEF
MENU

EP - THE BLUE FLAME

Sured's nieuwe EP The Blue Flame is nu beschikbaar via Spotify, Deezer, Google Music en iTunes! The Days Are Gone werd op 2 september 2016 gereleased als de eerste single van de EP en is het nummer waarmee alles eigenlijk begon. Toen Sured dit nummer eenmaal geschreven had, was het voor hem duidelijk: Dit was pas de start en hij zou doorgaan tot hij trots met deze EP op zak door het land zou touren. Die EP werd gereleased op 23 september 2016 in een uitverkochte Kargadoor (Utrecht) en de single was slechts het eerste voorproefje!

BELUISTER HET
Spotify
Deezer

KOOP HET
iTunes
Google Music

'The Blue Flame'... Wat houdt dat eigenlijk in?! Dit is een begrip dat Keith Ferrazzi heel duidelijk uitlegt in zijn boek Never Eat Alone. Het is namelijk niet alleen de warmste vlam die er bestaat. Het is ook het punt waar Passie en Missie elkaar kruisen. Een punt van intense warmte en oneindige mogelijkheden. Die term omschrijft precies wat Sured met deze EP doet; hij brengt zijn boodschap over met muziek.

Stream The Blue Flame op Spotify
Stream The Blue Flame op Soundcloud
Stream The Blue Flame op Deezer
Download The Blue Flame op Google Music
Download The Blue Flame op iTunes
Bestel EP The Blue Flame
Vul hieronder je gegevens in, zodat je The Blue Flame zo snel mogelijk thuis kan beluisteren! Voor slechts €10,- ontvang je The Blue Flame thuis!

Naam


Adres


Postcode


Stad


E-mail


Aantal EP'sDe opnames van The Blue Flame vonden plaats in de Mailmen studio in Utrecht met producer Sebastiaan Brouwer, gitarist Wietse Dekker en zangeres Lilly-Ann. Na de opnames zijn de nummers naar de Abbey Road Studio's in Londen gegaan voor de mastering, de final touch!

De titelsong van de EP speelde Sured live bij Sofar Sounds in Utrecht. Bekijk hem hier: