Sured
muziek optredens biografie blog contact

biografie

 
Kort nadat Sured’s single Author Of Fate verscheen - een nummer waarin vrijheid en geluk worden geprezen - werd de wereld overvallen door een periode van onzekerheid en sociale beperkingen. Onverwacht als 2020 kwam, bleef het voor Sured niet een jaar van stilstand: de zomer van 2021 bracht nieuwe releases.

Sured werd in 2016 uitgeroepen tot de beste singer-songwriter van Utrecht, geprezen om zijn gitaar- en entertainment skills en zijn karakteristieke, hese stemgeluid. Ook bracht hij in dat jaar zijn debuut-EP The Blue Flame uit. Hij schreef jingles voor SLAM!FM en Radio538, werd het gezicht in een commercial van T-Mobile, speelde 28 shows tijdens Popronde (2017) en was te zien in TV programma RAMBAM. Na enkele succesvolle jaren als singer-songwriter zocht Sured in 2018 een band bij elkaar om zijn debuutalbum 21st Century Love op te nemen. Sured’s lichte, zomerse bandsound behoudt de singer-songwriter-feel en brengt happy, surfy vibes. In 2019 bracht Sured meerdere singles uit, trad op als headliner in TivoliVredenburg en speelde zijn singles op 3FM. Op 6 augustus 2021 bracht Sured zijn nieuwe single Sway uit, als prelude voor een tweede single, die op 17 september uitkwam: By My Side.

"Sured is een podiumdier in hart en nieren. Liedjes die zich na één keer luisteren al in je hoofd nestelen. Een brok positiviteit [en] toch is er ruimte voor serieuze momenten" - 3voor12 Utrecht na de nagenoeg uitverkochte releaseshow van debuutalbum 21st Century Love in EKKO.
we hechten veel waarde aan jouw privacy en veiligheid.
deze website maakt gebruik van cookies.
door deze website te bezoeken ga je akkoord met onze privacy & avg verklaring.