Sured
home muziek optredens over sured bruiloften blog contact

bruiloften

Werkwijze

Mijn visie is: een bruiloft is een once-in-a-lifetime. Op een bruiloft kan een bruidspaar volledig bepalen hoe zij de dag voor zich zien en hoe zij die dag het liefste invullen. Om die reden vraag ik de bruidsparen altijd om zelf 3 liedjes aan te leveren die zij willen horen tijdens de ceremonie. Zo wordt het een hele persoonlijke ceremonie en past het perfect bij jullie behoeftes. 

Naast de ceremonie speel ik vaak op de borrel, of tijdens het diner. Lees hieronder verder over welke liedjes ik daar vaak speel.

bruiloftliedjes
Over de jaren heen heb ik een enorm repertoire opgebouwd - als het nodig is kan ik 4 uur vullen met muziek! Daardoor kan ik op bruiloften altijd op het moment aanvoelen welke liedjes er in de situatie passen. Ik speel rustigere singer-songwriter muziek, van bijvoorbeeld Jason Mraz, Jack Johnson of Ed Sheeran, tijdens de borrel of het diner. Gaan we meer richting het feest? Dan vind ik het leuk om wat meer up-tempo liedjes te spelen om alvast in de feeststemming te komen!

Wil je mij boeken, of meer weten over mijn optredens?
Ook samen te boeken!
Meestal speel ik in mijn eentje op bruiloften, maar mocht je op zoek zijn naar een extra unieke touch, dan treed ik ook op samen met Myrel. Myrel is ceremoniespreker en zingt daarnaast ook tijdens ceremonies en borrels. Aangezien de meeste liefdesliedjes gemaakt zijn om meerstemmig te zingen is dit een absolute toevoeging!

Deze website maakt gebruik van Cookies
meer informatie
Accepteren