Sured
home muziek optredens over sured bruiloften blog contact
23 juni 2023

Een bruiloftsceremonie is een prachtig en emotioneel moment waarin twee mensen hun liefde en verbintenis naar elkaar uitspreken. Muziek speelt een cruciale en bijna essentiële rol bij het maken van de fijne sfeer en het versterken van de emoties tijdens dit bijzondere moment. Tijdens de ceremonie zijn er vaak drie belangrijke momenten waarop muziek een speciale rol speelt: bij binnenkomst, bij het tekenen en aan het eind bij het weglopen. Ik neem je graag mee door deze drie momenten, om uiteindelijk te zoeken naar de juiste muziek die bij elk moment past. Voor een ultieme ervaring is er ook zelfs nog de optie om de liedjes door een live muzikant te laten spelen bij de ceremonie... Daarover onder aan deze blog meer!

Muziek bruiloft ceremonie binnenkomst

De start van de ceremonie is het moment waarop de gasten vol verwachting uitkijken naar de komst van het bruidspaar. Het is daarom een spannend moment, zowel voor de gasten als het bruidspaar. Vaak wordt er gekozen voor één rustig liedje vol emotie, voor dit moment. Sommige bruidsparen kiezen voor twee liedjes: één bij binnenkomst van de een en één bij de binnenkomst van de ander. Let wel op dat het oplopen vaak in totaal maximaal 3 minuten duurt, dus 1 liedje is vaak lang genoeg. Kies je voor twee liedjes, dan is het waarschijnlijk fijn om ze halverwege in elkaar over te laten vloeien. Voor een eigentijdse twist zou je kunnen kiezen voor een modern liefdesliedje dat jullie speciale band weerspiegelt. Zo kies je persoonlijke muziek voor de binnenkomst op de bruiloft ceremonie. Voor inspiratie kijk je in mijn blog Bruiloft Liedje.

Muziek bruiloft bij het tekenen

Nadat de geloften zijn uitgesproken, komt moment waarop het bruidspaar, de getuigen en de ambtenaar officiële documenten ondertekenen. Dit is een gelegenheid om een rustiger en intiemer nummer te kiezen. Vaak wordt hier zelfs een instrumentaal liedje gekozen, omdat er zo nu en dan iets wordt gezegd tussendoor. Als je toch een liedje met tekst wilt horen, past een rustig liedje ook heel goed als bruiloft muziek bij de ceremonie!

Muziek bij het aflopen

Het moment waarop het pasgetrouwde stel de ceremoniezaal verlaat, is vaak het derde moment bij de bruiloft ceremonie waarbij muziek vaak een mooie rol vervult. Het is een vreugdevol en feestelijk moment. Hier kun je kiezen voor vrolijke en opgewekte muziek om de blijdschap en opwinding van het bruidspaar en de gasten te benadrukken. Vaak wordt hier een nummer afgespeeld dat een levendige en feestelijke sfeer neerzet, zodat na de ceremonie gelijk een feeststemming ontstaat!

Vrolijke muziek bruiloft ceremonie

Vrolijke muziek speelt een belangrijke rol bij het maken van een levendige en positieve sfeer tijdens de bruiloft ceremonie. Het zorgt voor een energieke en opgewekte ambiance waarin iedereen kan genieten van de festiviteiten. Met de juiste selectie van zomerse en up-tempo nummers kun je een sfeer van vreugde en uitbundigheid maken die de hele dag zal blijven hangen. 

Live muziek bij de bruiloft ceremonie

Ben je op zoek naar een manier om de ceremonie tot een nog uniekere en persoonlijkere ervaring te maken? Dan is live muziek bij de bruiloft ceremonie de ultieme aanvulling. Een getalenteerde muzikant kan de emoties en het gevoel van jullie liefdesverhaal op een ongeëvenaarde manier overbrengen. Live muziek voegt een extra dimensie toe aan de ceremonie. Daarbij krijg je de mogelijkheid om de nummers aan te passen aan jullie specifieke wensen en stijl. Zo kan een live muzikant de door jullie gekozen nummers ten gehore brengen op de door jullie gekozen momenten.

Sured als bruiloft artiest

Als ervaren bruiloft muzikant begrijp ik het belang van authenticiteit tijdens een bruiloft ceremonie. Bruidsparen krijgen bij mij altijd de mogelijkheid zelf liedjes te kiezen die ik voor ze zal spelen. Met mijn repertoire van zorgvuldig geselecteerde liedjes kan ik jullie ook altijd inspireren met liedjes om de juiste sfeer en emotie overbrengen op jullie speciale dag. Mijn focus ligt op het subtiel versterken van de momenten, waarbij ik met mijn muziek de liefde en verbintenis tussen jullie als bruidspaar tot leven breng.

Live muziek buiten de ceremonie

Naast de ceremonie treed ik ook vaak op tijdens andere delen van jullie bruiloft, zoals de borrel of het diner. Met mijn veelzijdigheid en ervaring kan ik de perfecte muzikale begeleiding bieden voor elk deel van jullie speciale dag.

Als jullie op zoek zijn naar een muzikale toevoeging die de bruiloft ceremonie naar een hoger niveau tilt, nodig ik jullie uit om contact met mij op te nemen. Samen kunnen we bespreken hoe ik jullie visie en muzikale voorkeuren kan omzetten in een onvergetelijke herinnering. Neem vandaag nog contact met mij op om jullie bruiloft ceremonie te transformeren met de kracht van muziek.Wie is Sured?

Als artiest treed ik sinds 2010 professioneel op, op heel uiteenlopende evenementen. Van huiskamerconcerten tot bruiloften, op de radio, tv en grote festivals. Op deze blog deel ik mijn ervaringen met jullie met betrekking tot live optredens, hoe je de juiste muzikant kiest voor jouw bruiloft of feest en muziekkeuzes voor evenementen. Leuk dat je meeleest!

Deze website maakt gebruik van Cookies
meer informatie
Accepteren