Sured
home muziek optredens over sured blog contact

Zodra de zon begint te schijnen en de temperatuur stijgt, is er één ding dat niet mag ontbreken: zomerse muziek. Deze muziekstijl ademt vrolijkheid, positiviteit en brengt je direct in de stemming voor zonnige dagen en ontspanning. Maar wat maakt muziek nu echt zomers? Laten we eens duiken in de wereld van zomerse deuntjes en ontdekken welke artiesten en playlists je in de juiste zomerstemming kunnen brengen.

Wat is zomerse muziek?

Zomerse muziek is een veelzijdige stijl die verschillende genres omvat, maar over het algemeen wordt het gekenmerkt door opgewekte en energieke melodieën, lichte en luchtige arrangementen en teksten die vaak gaan over liefde, vrijheid, avontuur en het genieten van het leven. Het is de soundtrack voor luie dagen op het strand, roadtrips met vrienden en bruisende zomerfeesten.

Zomerse popmuziek

Een populair genre binnen de zomerse muziek is popmuziek. Popmuziek staat bekend om zijn aanstekelijke melodieën en pakkende refreinen die je meteen laten meezingen en dansen. Veel popartiesten hebben zich gewaagd aan het schrijven van zomerse hits die je onmiddellijk in een vrolijke stemming brengen. Denk bijvoorbeeld aan artiesten als Jason Mraz, met zijn vrolijke nummers als "I'm Yours" en "Make it Mine", of aan de zomerse deuntjes van Maroon 5, zoals "Sugar" en "Moves Like Jagger". Deze nummers stralen een zomerse vibe uit en laten je meedeinen op het ritme van de warme dagen.

Reggae

Naast popmuziek zijn er ook andere genres die zich lenen voor zomerse klanken. Reggae is bijvoorbeeld een genre dat onlosmakelijk verbonden is met zomerse sferen. De relaxte ritmes, de laid-back vocals en de positieve vibes van reggaemuziek brengen je meteen naar een tropisch strand. Bob Marley is natuurlijk een ultieme zomerse artiest, met hits als "Three Little Birds" en "Is This Love". Zijn muziek is tijdloos en blijft de zomerse geest opwekken, ongeacht in welke maand van het jaar je je bevindt.

Sured en zomerse releases

Als muzikant met een passie voor akoestische singer-songwriter muziek, breng ik een eigen draai aan zomerse klanken. Mijn nummers zijn doordrenkt met warme gitaarakkoorden en melodieuze zanglijnen die een gevoel van vrijheid en blijdschap oproepen. Hoewel ik covers speel op bruiloften en privéfeestjes, zijn mijn eigen nummers vaak geïnspireerd door zomerse thema's en roepen een gevoel van ontspanning en geluk op. Mijn single Back Again kwam uit in de zomer van 2018, die gelijk een onvergetelijke zomer werd.

Zomerse live muziek

Als je op zoek bent naar de perfecte muzikale omlijsting voor een zomers evenement, is het boeken van een live muzikant bijna onmisbaar. Een live optreden voegt een extra dosis energie en interactie toe, waardoor je gasten zich volledig kunnen onderdompelen in de zomerse sfeer. Of het nu gaat om een bruiloft, een tuinfeest of een bedrijfsevenement, mijn muziek zorgt ervoor dat de zon altijd schijnt. Met mijn akoestische deuntjes en warme stem kan ik de perfecte soundtrack maken van jouw zomerse evenement.Zomerse artiesten en playlists

Ben je gewoon op zoek naar een paar zomerse artiesten en playlists om jou in de zomersfeer te brengen? Dan heb ik hieronder wat tips voor je op een rijtje gezet!
  1. Akoestische zomer
  2. Fijne liedjes
  3. Sured's Singles
  4. Energetic Cabrio Vibes
  5. Zomerhits 2023
  6. Jason Mraz
  7. The 1975
  8. John Mayer
  9. Afro & Caribbean zomer
  10. Zomerhits 2010 - 2020
Ben je op zoek naar een muzikale toevoeging aan jouw zomerse evenement, neem dan contact met me op via onderstaande knop. Samen kunnen we de perfecte setlist samenstellen die past bij de sfeer die je wilt creëren. Of je nu een intieme bruiloft plant of een grootschalig feest organiseert, mijn muziek zal de zomerse magie tot leven brengen. Laten we samen een onvergetelijke zomerse ervaring maken!Wie is Sured?

Als artiest treed ik sinds 2010 professioneel op, op heel uiteenlopende evenementen. Van huiskamerconcerten tot bruiloften, op de radio, tv en grote festivals. Op deze blog deel ik mijn ervaringen met jullie met betrekking tot live optredens, hoe je de juiste muzikant kiest voor jouw bruiloft of feest en muziekkeuzes voor evenementen. Leuk dat je meeleest!

Deze website maakt gebruik van Cookies
meer informatie
Accepteren